Pensum
Go'biten

French toast

Tekst og foto:
Trude Witzell

Første skogstur jeg tok mannen med på var opp til Elgheia (eller Elghøgda som vi sier) i hjembygda mi Aurskog. Vi både plukket masse blåbær og klatret til topps i branntårnet. Utsikten fra tårnet, er så langt øyet kan se, skog, skog og atter mer skog. Om mannen ble imponert over utsikten er jeg litt usikker på, men paien vi lagde hjemme hos mamma og pappa smakte veldig godt.

Til 2 stykker

  • 3 egg

  • 2 dl melk

  • (kan bruke egg og melkepulver om du er på langtur)

  • 4 tykke skiver loff

  • Masse blåbær

  • Bacon

  • Honning eller maple syrup

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.