Friluft

Turtips til spennende områder

Toppen av turlykke

Toppturer i Norge gir deg 99 gode grunner til å velge norgesferie. Her kan du velge og vrake i spennende toppturer fra nord til sør.

Dette er boken for deg som liker å vandre i Norge og oppleve naturen på nært hold. Forfatteren guider deg gjennom turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. Fra de helt enkle utfluktene som passer for hele familien, via de litt mer krevende rutene til utfordrende bestigninger for fjellvante klatreentusiaster.

Alle turene ledsages av kart med inntegnet rute, turbeskrivelse og tips til severdigheter underveis eller i nærheten. Slik kan du kombinere gleden ved å gå i fjellet med kulturopplevelser, sjarmerende spisesteder, museer og fornøyelsesparker. Du finner også nyttig informasjon om overnatting og transport og gode råd om hva de ulike turene krever av utstyr og hvilken årstid de egner seg for.

Terje Karlung jobber i Innovasjon Norges reiselivsavdeling. Han har reist Norge på kryss og tvers og har unik kunnskap om Norges naturperler og besøksmål. Han er et ivrig friluftsmenneske med en rekke toppturer bak seg.

Pris: 199,-

Mer info: www.vigmostadbjorke.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.