Pensum

Nyttig kunnskap for aktive friluftsfolk

Grønne greier

Alle miljøproblemer kan løses, men da må dagens barn lære å bli glade i naturen. Det mener den erfarne klimajournalisten og forfatteren Ole Mathismoen. Sammen med serieskaper og illustratør Jenny Jordahl er de aktuelle med boken, GRØNNE GREIER. En tegneseriebok laget for barn og unge, hvor tema er nettopp miljø og natur.

I to år har Ole Mathismoen og Jenny Jordahl laget tegneserien Grønne Greier i Aftenposten Junior. Gjennom Jennys unike og humoristiske strek, og Oles innsikt om natur og miljø, har de fanget unges oppmerksomhet med temaer som mikroplast i havet, klimaendringer og selvlysende dyr. De svarer på hvorfor noen er redd edderkopper og hvorfor bladene blir røde om høsten. Og hva betyr de vanskelige ordene svevestøv og ozonlag.

Mer info om boka: www.haugenbok.no

Pris: 299,-

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.