Pensum
Fra Friluftsrådene

Friluftsfolket samles i Alta

Multene lokker folk til Finnmark og får folk ut på tur i landets nordligste og største fylke.

Foto: Kjetil Olsen

Friluftsliv tett på storhavet. Slik er det for mange i Finnmark. På Sørøya, også kalt den grønne øya i nord, skal det investveres mange millioner i nye turhytter, med bygging av turveier og merking av stier.

Foto: Finnmark Friluftsråd.

Aldri før har landskonferansen vært arrangert så langt nord. Midtnattsol, lyse sommernetter og et program med befaringer og inspirerende tema. Med dette lokker Finnmark Friluftsråd til årets landskonferanse. Landets nordligste friluftsråd er fortsatt ferskt, men har likevel klart å få alle fylkets 19 kommuner med i samarbeidet. Og det skal merkes når friluftsfolk fra hele landet samles i Alta i juni. Even Borthen Nilsen sier konferansen starter med et besøk til landets mest omdiskuterte kraftverk.

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 399,- med første nr.