Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

Supertynn ull-lue

Dette er en supertynn ullue i fineste, 100 prosent merinoull. Lua er garantert kløfri og varmer selv om du skulle bli fuktig. LightWool Beanie er en tynn lue fra Aclima som varmer godt tross tykkelsen. Lua veier bare 20 gram, og er laget i en størrelse som passer de aller fleste. Beanie passer til høyintensive aktiviteter som løping, langrenn, sykling, og lua passer perfekt under hjelm. Lua er så lita og lett at du kan ha den liggende i jakkelomma hele året. Selv på våren og sommeren kan det bli godt å trekke på seg ei slik lue om det plutselig skulle bli kjøligere i været.

Denne lua er din velkomstgave når du bestiller abonnement på magasinet Friluftsliv i 2018. Se abonnementstilbudet på sidene 70-71 i papirutgaven.

Egenskaper for Aclima LightWool Beanie:

  • Vekt 20 gram

  • One Size

  • 100 % merinoull

  • PRIS: 249,-

  • Mer info: www.aclima.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.