Pensum
Fra Friluftsrådene

Handling – skaper holdning!

Friluftsrådene er opptatt av forsøpling og spesielt marin forsøpling. Ikke nødvendigvis for at landets friluftsråd skal rydde opp etter alle turmennesker, men som et prosjekt som støtter oppunder allemannsrettens ide om sporløs ferdsel og for å øke kvaliteten på naturopplevelsen.

  1. Det du tar med ut tar må du også ta med tilbake – en gylden hovedregel. Gjør alle det du sparer vi mange søppelkasser ut i naturen eller vi unngår at avfall kommer på avveie.

  2. Det andre er å plukke opp søppel som du ser ligger og slenger i naturen eller på strendene. Friluftsrådenes Landsforbund er medlem i HoldNorgeRent og støtter deres arbeid for et renere Norge og mottoet «alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt»!

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.