Utstyr

Vi holder deg oppdatert på nytt turutstyr

Ny og smart teltlykt

Ledlenser ML6 er en smart, oppladbar lanterne laget i solid aluminium. Den har et stort bruksområde - alt fra teltlykt til arbeidslys. Lykten kan også brukes som en powerbank til å lade telefon eller hodelykt. ML6 har fluoriserende detaljer slik at du enklere kan finne den i mørket. Lykten har gummikrok for enkelt oppheng, integrert magnet for å feste den på metall samt en ekstra metallkrok, slik at du har et utall muligheter til å henge den opp/feste den. Det medfølgende oppladbare Li-ion batteriet lades opp via USB-kabel.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 70 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 4 timer. Maksimal lysstyrke er 750 lumen, og minimal er 20 lumen. Lykten veier 260 gram inkludert batterier. Leveres med ett sett oppladbare batterier og USB - kabel.

Pris: 899,-

Mer info: www.ultimatenordic.no

Du må logge inn for å lese videre

Logg inn Jeg abonnerer på magasinet Friluftsliv, og ønsker gratis tilgang til nettutgaven! Jeg ønsker å abonnere* på magasinet Friluftsliv med gratis tilgang til nettutgaven!

* Som ny abonnent for et år eller mer mottar du en velkomstgave, lue i merinoull fra Aclima til en verdi av 249,- med første nr.