Feil
 • JUser::_load: Unable to load user with id: 63

Fotokonkurranse - Reiseliv i Hamsuns Rike

Lagt til: tirsdag 28. august 2012 11:17
Reiseliv i Hamsuns Rike og Salten Friluftsråd arrangerer nå fotokonkurranse. Målet er å samle inn flotte turbilder fra fra fiske-, kajakk-, fot- og toppturer i Nord-Salten. Vinnerne får et flott kompaktkamera i premie.
Fotokonkurransen settes i gang for å få flere gode bilder som viser folk i aktivitet i den flotte naturen i nord-Salten. Bilder som sendes inn kan bli brukt av både Reiseliv i Hamsuns Rike, kommunene og Salten Friluftsråd. Bilder som blir brukt blir selvsagt kreditert fotografen.  Bilder som kommer inn i konkurransen legges også ut på nettsiden til Lokalavisa Nordsalten.
Vinnere i konkurransen kan vinne overnatting med fullpensjon for to på Kobbelv vertshus eller Hamarøy Hotel. I tillegg vil et bilde også bli premiert med et Canon Ixus kamera.
Fotokonkurransen avsluttes 30. september. Vinner kåres i oktober

Reiseliv i Hamsuns Rike og Salten Friluftsråd arrangerer nå fotokonkurranse. Målet er å samle inn flotte turbilder fra fra fiske-, kajakk-, fot- og toppturer i Nord-Salten. Vinnerne får et flott kompaktkamera i premie!Fotokonkurransen settes i gang for å få flere gode bilder som viser folk i aktivitet i den flotte naturen i nord-Salten. Bilder som sendes inn kan bli brukt av både Reiseliv i Hamsuns Rike, kommunene og Salten Friluftsråd. Bilder som blir brukt blir selvsagt kreditert fotografen.  Bilder som kommer inn i konkurransen legges også ut på nettsiden til Lokalavisa Nordsalten.Vinnere i konkurransen kan vinne overnatting med fullpensjon for to på Kobbelv vertshus eller Hamarøy Hotel. I tillegg vil et bilde også bli premiert med et Canon Ixus kamera.

Fotokonkurransen avsluttes 30. september. Vinner kåres i oktober

Les mer her

Søk

Nyhetsbrev

Godbiter fra bladet

 • Grønland - del 1

  Friluftsliv på Grønland er mye mer enn innlandsisen. I en serie satte vi fokus på de mange alternativene. Først ute var Marit Holm som tok for seg Diskobukten.

  Grønland - del 2

  Andre del av vår serie om friluftsliv på verdens største øy tar for seg de sommerlige turmulighetene i området rundt Kangerlussuaq - den lange fjorden.

  Grønland - del 3

  Grønlands østkyst byr på fantastiske muligheter for padling. Vi inviterte en ringrev til å beskrive en tur langs brefronten.

  Grønland - del 4

  Austmannadalen var stedet Nansen kom ned etter sin jomfrukryssing av innlandsisen på Grønland. Vi har fulgt etter i hans fotspor.

  Sarek - Nordens største villmark

  Sarek Nasjonalpark i Sverige er kjent for sine kjempeelg og en tallrik bjørnebestand. Vi dro dit på vinteren, når bjørnen ligger i hiet og elgen har flyttet ned i lavlandet.

  Børgefjell i -40oC

  Vi satte kursen inn i Børgefjell ei nyttårshelg. Det skilte over 50 grader mellom varmeste og kaldeste temperatur. En skikkelig storm fikk vi også med oss. En tur å huske på...

  Med kajakk på Svalbard

  Mange har snakket om å padle rundt Spitsbergen. Noen få har prøvd. Enda færre har klart det. Store opplevelser får man uansett i Norges nordligste villmark.

  På ski over Alaska

  Bengt Rotmo og Are Johansen krysset Alaska på ski, langs ruta for hudeløpet Iditarod. I løpet av 72 dager opplevde de kontrasten i "Det store landet".

  Alvdal Vestfjell

  Øst for Rondane finner du Alvdal Vestfjell. Her ligger mulighetene til rette for flotte, turopplevelser. Vi tok med teltet og dro på vintertur.