Turområder

  Bli med Yngve Nordskags kamp mot dørstokken sammen med en tur til Blefjell

Har du drømmer om å reise på tur til Svalbard? Nå finnes kart over hele Svalbard, klare til å skrives…

Sommeren 2012 legger Friluftsilv.no sine webredaktører, Kjetil og Kristian ut på et padleeventyr nord for polarsirkelen. Ruta kommer til å…

Lifjell i Telemark er ikke så kjent som fjellområde i Norge, men du kan også ha nydelige villmarksopplevelser her! Sjekk…

Har du et lidenskapelig forhold til fjelltopper? Nå kan du systematisere bestigningene dine på nett, samtidig som du planlegger neste…

I sommernummeret av Friluftsliv kunne du lese om Kjetil Ydstebø og Kristian Reinskau Knudsen som gikk Rogaland på langs. Nå…

Planlegger du bretur? Da er det greit å vite at mye informasjon om hvordan du skal komme deg opp på…

Dette er ei villmarksbu av det virkelig solide slaget. Hva tror du om metertjukke vegger, bestående av to steinlag med…

Rundt om i landet finnes massevis av gamle og koselige krypinn. I bladet tar vi fram noen av disse gjennom…

Trenger du motivasjon for å få med barna på tur? I Oslo-området kan du nå dra på skattejakt. Det har…

Et av våre flotteste turområder er i ferd med å bli ødelagt. Denne gangen er det ikke vannkraft, veier eller…

Side 2 av 4

Søk

Nyhetsbrev

Godbiter fra bladet

 • Grønland - del 1

  Friluftsliv på Grønland er mye mer enn innlandsisen. I en serie satte vi fokus på de mange alternativene. Først ute var Marit Holm som tok for seg Diskobukten.

  Grønland - del 2

  Andre del av vår serie om friluftsliv på verdens største øy tar for seg de sommerlige turmulighetene i området rundt Kangerlussuaq - den lange fjorden.

  Grønland - del 3

  Grønlands østkyst byr på fantastiske muligheter for padling. Vi inviterte en ringrev til å beskrive en tur langs brefronten.

  Grønland - del 4

  Austmannadalen var stedet Nansen kom ned etter sin jomfrukryssing av innlandsisen på Grønland. Vi har fulgt etter i hans fotspor.

  Sarek - Nordens største villmark

  Sarek Nasjonalpark i Sverige er kjent for sine kjempeelg og en tallrik bjørnebestand. Vi dro dit på vinteren, når bjørnen ligger i hiet og elgen har flyttet ned i lavlandet.

  Børgefjell i -40oC

  Vi satte kursen inn i Børgefjell ei nyttårshelg. Det skilte over 50 grader mellom varmeste og kaldeste temperatur. En skikkelig storm fikk vi også med oss. En tur å huske på...

  Med kajakk på Svalbard

  Mange har snakket om å padle rundt Spitsbergen. Noen få har prøvd. Enda færre har klart det. Store opplevelser får man uansett i Norges nordligste villmark.

  På ski over Alaska

  Bengt Rotmo og Are Johansen krysset Alaska på ski, langs ruta for hudeløpet Iditarod. I løpet av 72 dager opplevde de kontrasten i "Det store landet".

  Alvdal Vestfjell

  Øst for Rondane finner du Alvdal Vestfjell. Her ligger mulighetene til rette for flotte, turopplevelser. Vi tok med teltet og dro på vintertur.