Fjellforum har blitt oppdatert

Lagt til: fredag 27. april 2012 06:19

Diskusjonsforumet fjellforum har fått en ny teknisk plattform for å henge med i utviklingen. Med den nye løsningen har forumet blitt mer brukervennlig og attraktivt for brukerne.

 

Fjellforum er snart 10 år gammelt og ble offisielt lansert 1. mai 2003. Det var Ragnar Fjeld og Morten Helgesen som opprettet fjellforum, men det ble fort klart at flere aktører måtte inn i bildet for å få et fullkomment nettsted.

- Det var klart fra første stund at det måtte flere aktører til for å drive et slikt nettsted. Målet var å samle et så bredt "team" som mulig bak et felles forum, slik at sjansene til å få gjennomslag blant publikum ble større.

Frem til nå har fjellforum blitt drevet av en "motor" fra nitti-tallet. Dette har medført vanskeligheter med å henge med i utviklingen, og derfor er forumet blitt oppdatert.

- Det var et være eller ikke være for forumet, og det var et reelt valg å legge ned forumet om vi ikke fikk til en teknisk oppgradering. Vi følte også et ansvar for brukerne - som tross alt hadde lagt ned mye energi og tid på forumet. Alle erfaringsdataene som tross alt ligger der siden 2003 har en stor verdi i seg selv, sier administrator Kjell Iver.

23000 bilder, 220000 innlegg og 10000 brukere er nå konvertert. Domenet er også byttet fra .net til .no. Fjellforums innehavere håper at den nye tekniske plattformen skal gjøre forumet enda mer attraktivt enn tidligere. Planene for videre utvikling er også i gang.

- Vi håper om ikke lenge å åpne Fotogalleriløsning. Denne er klar for lansering, der brukerne kan legge ut sine beste friluftsbilder i album som de kan dele eller beholde privat. Vi kommer til å arrangere fotokonkurranser, og mulig skape litt debatt rundt bilde, sier Kjell Iver.

- Videre har vi kjøpt en bloggetjeneste som vi kanskje vil lansere senere. Her kan brukerne ha egne eller eksterne websider på vårt forum, legger Kjell Iver til.

Å holde fjellforum slik det har vært tidligere; ukommersielt og entusiastdrevet er noe administratorene tilstreber å få til. De understreker at det er viktig å beholde den gode stemningen på forumet.

- For oss er ikke videre vekst noe mål i seg selv, men vi håper at fjellforum i fremtiden skal eksistere som en uavhengig og ukommersiell seriøs aktør som folk har glede av, sier Kjell Iver.

Forumet har også fått en facebook-side, slik at integrasjonen skal bli enda tettere: Fjellforum.no på facebook

Besøk  fjellforum.no

fjellforum

Slik ser det nye fjellforum.no ut

Søk

Nyhetsbrev

Nyeste utgave

Blogger vi følger