Feil
 • JUser::_load: Unable to load user with id: 62

Havabbor

Lagt til: torsdag 04. mars 2010 22:29

Den første helnorske film om fluefiske etter havabbor er rett rundt hjørnet. Lær mer om fisket etter en spennende og tøff fighter.

Scanout Production v/ Laurus Lars Nomme og Scandinavian Outdoor v/ Yngve Ask lanserer ny fluefiske-DVD desember 2007. Dette er første havabborfilm på norsk med norske fiskere i norske farvann.

Det handler om fiske etter havabbor. Denne nye eksotiske arten som til fulle nå etablerer seg langs norskekysten. Filmens hoveperson er Runar Kabbe, som har 13 sesonger og mer enn 400 havabbor bak seg. Han tar oss med til Oslofjorden hvor han følges sesongen gjennom, jaktende fra land, skjærgårdsjeep og med pontong-båt.

Han deler flittig av sin erfaring og gir tips som nybegynnere og mer erfarne landet rundt vil finne nyttige. Når og hvor og på hva tar havabboren? Og ikke minst hvordan den tar, formidles i denne filmen.Maken til hogg og vilter fight er havabbor alene om i norske farvann

Filmen lanseres i desember 2007

Se traileren HER

Mer informasjon på www.scanout.com

Søk

Nyhetsbrev

Gode fiskelinker

 • Generelt

  Fiskeravgiften: Skal du fiske laks og sjøørret  må du betale fiskeravgiften. Det fikser du greit på nettet.

  Fiskeknuter: Nettsidene til "Team Tåke har en del generelle tips om knyting av fiskeknuter. Har også en fin oversikt over ulike knuter med gode bilder og oppgitt bruddstyrke for stiv og myk sene.

  Fiskeknuter2: På animated knots får du svært gode instruksjoner for et utall knuter, både for fisking og andre aktiviteter.

  Fjellfiske: På nettsiden www.fjellogfiske.no finnes en fin guide til fisking på fjellet. Her er det litt av hvert av tips å ta med seg.

  Fiskersiden.no: Stort utvalg av artikler om mange ulike typer fiske.

  Inatur.no: Tilbud om fiske i hele Norge, og du kan enkelt kjøpe fiskekort på nett for utskrift på egen skriver.

  Fluefiske

  Fluefiske.net er den største norske fluefiskesiden. Jevnlig oppdateringer og et svært aktivt forum.

  Fluefiskesiden.no har blant annet en fin seksjon med insektlære, noe som kan være interessant for flere enn fluefisker.

  Rackelhanen.se: Svensk fluefiskeside med mange år på baken. Det er mye informasjon å hente her.