Feil
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 63

Norges kystlinje i kajakk

Lagt til: mandag 25. februar 2013 10:59
En “byass” på rømmen fra byen, og en odelsgutt med et stort hjerte har satt seg et felles mål, å padle Norske kysten fra grense til grense. I mai 2013 legger kajakkene Knoll og Tott i vei sammen med badeanda Simba. Oppi dem sitter to karer med et klart mål, å padle Norges kyst.
Kristian Reinskau Knudsen (21) er en bygutt fra Stavanger som har en lengsel etter køfrie omgivelser, med en forkjærlighet for flakkende bål under en himmel uten forurensing. Drivstoffet hans er å gjennomføre store mål, denne gangen sammen med gårdsgutten Eilif Rosnæs (26) fra Rygge. Eilif har mer energi til andre enn seg selv, og en sen kveld kan han godt finne på å bake et brett med muffins, for deretter å gå dør til dør og dele ut biter av glede. Det hører til sjeldenhetene at han ikke er glad, og halen logrer ekstra når ordet “tur” er samtaleemne.
00315
Kristian og Eilif er klare for langtur.
Å padle Norges kyst er ikke et hvilket som helst prosjekt. Over en million padletak og 3250 kilometer er det mellom A og B. Nettopp derfor vil ikke fokuset ligge på antall kilometer og forflytning.
 - For oss gjelder det ikke å komme fortest mulig frem. Den målsettingen fungerer ikke når vi skal være fire måneder på tur. Foruten om padlingen skal vi ta oss tid til å gjøre andre ting. Vi skal gå fjellturer, stå på slakkline, fiske og fly speedskjerm. Å padle forbi turen er den største feilen vi kan gjøre.

Følg turen på http://knollogtottogenbadeand.blogspot.no

00314
Over 3000 kilometer padling venter.
Mer i denne kategorien: « Følg hundeløp fra sidelinja

Søk

Nyhetsbrev

Nyheter fra Gamme Expeditions